Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

"ΜΟΥΣΑΚΑΣ" ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!!!

ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΥΣ!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΑΜΕ, ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
ΕΦΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
700ΓΡ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΣ ΚΙΜΑΣ
1ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
1ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΣΥΜΠΗΚΝΩΜΕΝΟΣ ΧΥΜΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ 1ΚΣ ΠΕΛΤΕΣ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΔΙΟΣΜΟΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΑΓΑΠΑΤΕ!
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ( ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΨΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ)
2
ΨΗΝΩ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ( ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ), ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΟΨΩ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ.
3
ΨΙΛΟΚΟΒΩ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ ΣΕ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΣΚΟΡΔΑΚΙ ΜΟΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.
ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΔΙΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
4
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΛΙΩΝΩ 3ΚΣ ΒΙΤΑΜ,ΠΡΟΣΘΕΤΩ 4ΚΣ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΒΑΖΩ 700ΜΛ ΓΑΛΑ ΕΛΑΦΡΥ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.
ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΑΠΟΣΥΡΩ.(ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΒΓΑ)
5
 ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ:
ΛΑΔΩΝΩ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΡΩΝΩ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΨΗΝΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ Η ΜΠΕΣΑΜΕΛ.
"ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ"
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου